Tijdschrift Historia brengt nieuwe special uit: Misdaden van de nazi’s

0
659

Breda, 18 juni 2014

In deze extra uitgave ‘Misdaden van de nazi’s’ van Historia kijken we niet naar de grote veldslagen, maar richten we onze aandacht op de vele wandaden die de nazi’s pleegden gedurende de 12 jaar dat ze in Duitsland aan de macht waren.

“Al vanaf het begin in 1925 vormde de SS de elite van de nazibeweging. De leden van het korps ondergingen een zware training en werden compleet geïndoctrineerd met het gedachtegoed van de nazi’s. Ze moesten Adolf Hitler blind gehoorzamen” .

Dit 116 pagina’s dikke themanummer over de Tweede Wereldoorlog is gevuld met 14 van de beste artikelen over nazimisdaden, in chronologische volgorde van 1921 tot 1945. Verhalen die ons eraan herinneren dat we nooit mogen vergeten hoe weinig er nodig is om een vreedzame wereld in een hel te veranderen.
“Misdaden van de nazi’s” is een niet te missen uitgave voor iedereen met belangstelling voor WOII.

Over Historia
Historia magazine is gericht op mensen met honger naar kennis van geschiedenis in alle leeftijden. De geschiedenis komt tot leven in Historia met artikelen over het dagelijkse leven van onze voorouders, maar ook over beslissende gebeurtenissen uit de krijgsgeschiedenis en legendarische personen die de wereld voorgoed veranderd hebben. Het magazine is een uitgave van Bonnier Publications International AS. Alle marketingactiviteiten en abonneeservices zijn ondergebracht bij Vipmedia Publishing Services te Breda.