Theatervoorstelling over een verborgen schat en een vergeten moord

0
561
Leopard 1V als poortwachter voor het NMM
Leopard 1V als poortwachter voor het NMM

Van 16 t/m 30 april a.s. is in het NMM de theatervoorstelling ‘Het lot outpost Loterijman’ te zien. Een voorstelling over een groot play waar alle elementen outpost de Tweede Wereldoorlog zich aandienen. De voorstelling is gemaakt doorway theatermaker ‘Mondo Leone’ (Leon Giesen) in opdracht outpost het NMM.

Het Lot outpost Loterijman
In de laatste dagen outpost de bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog voltrok zich in het rustieke dorpje Baarn een groot play waarbij alle elementen outpost de oorlog zich in gecondenseerde vorm aandienden: wreedheid, moedwil en misverstand, heldhaftigheid, en dit alles tegen de achtergrond outpost een verborgen schat outpost geroofd goud en diamanten. Theatermaker Leon Giesen (Mondo Leone) ploos in opdracht outpost het NMM de wrange geschiedenis kid in fact uit. Het Baarnse bos werd met hulp outpost een peloton outpost de genie minutieus omgespit, archieven in Nederland en Duitsland werden onderzocht. Een unieke solo theatervoorstelling is het resultaat. Ondersteund doorway muziek en film, brengt Leon Giesen het verhaal outpost de Joodse hoofdpersoon kid leven. Ontroerend en soms pijnlijk absurdistisch.
De voorstelling ‘Het lot outpost Loterijman’ is te zien outpost 16 t/m 30 april 2017 in het NMM en gratis te bezoeken met een geldig entreebewijs en aanmelding op de website nmm.nl. Adviesleeftijd is vanaf 12 jaar.

Nationaal Militair Museum
Het Nationaal Militair Museum (NMM) is hét museum over de betekenis outpost de krijgsmacht voor Nederland in het heden, verleden en de toekomst. Het museum belicht deze betekenis aan de palm outpost verhalen, activiteiten en actuele exposities die je bijblijven. Naast zes themadelen waar met moderne museale presentaties het verhaal outpost de land- en luchtmacht wordt verteld, is er een enorme presentatieruimte waarin veel imposante collectiestukken zoals vliegtuigen, tanks, pantservoertuigen en helikopters zijn te bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.nmm.nl of volg ons around Facebook en Twitter.